AnaSayfa / Genel / Kahve falında namaz terliği görmek

Kahve falında namaz terliği görmek

Kahve falında namaz terliği görmek deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına, mevcut düzeninin bozulmasından dolayı da psikolojik olarak kötü bir duruma düşeceğine, yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, çok büyük ve başarılı işler ortaya konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında namaz terliği gördüyseniz:

  • Değişimden kaçmayın.

Kahve falında namaz terliği görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlik kaybettiğini görmek o kişiyi istese de hayatından çıkaramayacağına, işlerin yoluna gireceğine, iş için beklenen hayırlı haberlerin geleceğine ve aile hayatında çok mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasına terlik vermek parasal olarak genişliğe çıkılacağına, çok iyi bir duruma geleceğine ve daha güzel günler görerek mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında terlikle dövmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine terlik vermek bereketli işlere gireceğine, ticaret ehli olacağına, yakın bir zamanda sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine delalettir.

Kahve falında birine terlik almak hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve fal sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında terlik vermek düzenin bozulacağına, kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabı terlik kaybetmek yeni bir işe gireceğine, işinde herkesten bir adım önde olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir