AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda misafir karşılamak

Kahve falında kapıda misafir karşılamak

Kahve falında kapıda misafir karşılamak uzun zamandan beri elinde bulunan imkânların daha da artacağına, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, keyfe kavuşacağına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, derdin ve sıkıntının biteceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, ömrünün uzun olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak gördüyseniz:

  • Aniden orta çıkan çelişkili durumlarla uğraşmanız gerekebilir.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak güzel günlerin yaklaştığına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, eksik olan yanının tamamlayacağına ya da kendisini yetersiz gördüğü bir konuda geliştireceğine işarettir.

Kahve falında misafiri karşılamak çalışma bittiğinde hem gören ve bilen herkesi çok şaşırtacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine tabir olunur.

Kahve falında misafir karşılamak onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine yorulur.

Kahve falında hacdan geleni karşılamak hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine işaret eder.

Kahve falında hacı karşılamak neşenin yerine geleceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine delalet eder.

Kahve falında saygıyla karşılamak yaşam standartlarının da yükseleceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında yolcu karşılamak hasretlerin biteceğine, dertlerin sonlanacağına, kişinin her yere yetişmekte zorlanacağına işarettir.

Kahve falında başbakanı karşılamak hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, huzurunun ve neşesinin yerinde olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir