AnaSayfa / Genel / Kahve falında kapıda misafir görmek

Kahve falında kapıda misafir görmek

Kahve falında kapıda misafir görmek çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, kişinin iş konusunda da aynı sıkıntıları yaşaması neticesinde tüm yaşam koşullarının kötüye gideceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, çok büyük maddi zarara uğrayacağına, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında kapıda misafir gördüyseniz:

  • Belli anlaşma veya sözleşmelerin dikkatle ele alınması ya da üzerinden geçilmesi gerekiyor olabilir.

Kahve falında misafire kapı açmamak bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, kızı mutlu yaşadıkça ve başarılı oldukça kendisinin de yüzünün güleceğine alamet eder.

Kahve falında kapıda misafir karşılamak maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gelen misafire kapı açmamak hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında misafire kapıyı açmak dualarına karşılık alacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda misafir görmek kötü sözler duyulacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire kapı açmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında misafiri yolcu etmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine ve her zamankinden daha farklı şeyler yapılarak hayata huzur ve mutluluk katılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında misafir davet etmek erkekler için pek çok kadını etkileyen çapkın biri olarak anılacağına, dileklerinin kabul olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir