AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafire yatak açmak

Kahve falında misafire yatak açmak

Kahve falında misafire yatak açmak yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve kendisine çok yararı olacak bir işe girip hem kendisini hem sevdiği kişileri sevindireceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına, fal sahibinin isteklerine, duygu ve düşüncelerine değer vermeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına delalet eder.

Kahve falında misafire yatak açmak gördüyseniz:

  • Başkalarının olumsuz tavırlarına ayak uydurmak zorunda değilsiniz, unutmayın.

Kahve falında misafire yatak açmak başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bir sebeple kısa bir zaman içinde çok üzüleceğine, elindeki bütün imkânları kullanmasına rağmen yaşadığı kötü olaylar yüzünden işlerinin bir türlü düzelmeyeceğine ve gün geçtikçe daha çok üzüleceği olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misafire kapı açmak işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine, müjdeli haberler alacağına, mutluluğunun ve huzurunun yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında misafire kapıyı açmak dualarını, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına tabir olunur.

Kahve falında misafirlere yatak yapmak hayatından razı geleceğine, gönlünce bir yaşamı olacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına inanılır.

Kahve falında misafirlere yatak hazırlamak kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına, küslerin barışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında misafire yatak hazırlamak kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına ve yaşanan üzüntülerin mutluluğa döneceğine, yaptığı iyi bir işin kötüleneceğine delalettir.

Kahve falında misafire yatak görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına, bu sorunlar yüzünden kendisini kötü hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında misafir için yatak hazırlamak aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, falı kapatan kişinin geçim sıkıntısının ortadan kalkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir