AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağını toplamak

Kahve falında asma yaprağını toplamak

Kahve falında asma yaprağını toplamak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, insanları kırmadan araya mesafe koyacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve çok kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağını toplamak gördüyseniz:

  • Miras, nafaka, komisyon, sigorta primi, vergi, kredi, faiz, burs, partnerinizin veya müşterilerinizin gelirlerinde artış, sponsorluk v.b konularda beklentileriniz varsa kolaylıkla karşılandığını görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında asma yaprağını toplamak işinde dar boğaza gireceğine, böyle üzücü ve kötü durumlara düştüğü için kendisine çok kızacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı toplamak çok büyük çaba göstererek de olsa bu durumun uzun bir zaman içinde düzeltileceğine, rahatlayacağına, hem bedenen hem de ruhen iyileşeceğine yorulur.

Kahve falında asmadan yaprak toplamak sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bir türlü kurtulamayacağına inanılır.

Kahve falında asma ağacından yaprak toplamak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına delalet eder.

Kahve falında asma yaprağı toplamak Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek stresini üzerinden atarak enerjisini artıracağına, gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına delalettir.

Kahve falında asma yaprağı salamurası görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında asma yaprağı ve üzüm görmek çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir