AnaSayfa / Genel / Kahve falında kütük kesmek

Kahve falında kütük kesmek

Kahve falında kütük kesmek kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, sağlığına kavuşacağına, geniş rızık elde edeceğine, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, garanti olacak bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kütük kesmek gördüyseniz:

  • Size yaklaşan erkeklere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kütük kesmek cebinin para göreceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında odun kütüğü görmek sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, başına tekin olmayan olayların geleceğine işaret eder.

Kahve falında ağaç kütüğü görmek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına işaret eder.

Kahve falında kütük kırmak bereket ve huzur getireceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kütük kaldırmak zarara uğrayacağına ve varlığının azalacağına, eline geçecek olan fırsatlar ile hayatının farklı ve kazanç sağlayacak bir hal alacağına delalet eder.

Kahve falında kütük ev görmek maddi konularda kayıplar olacağına ve bu yüzden de daha stresli bir duruma düşüleceğine, istediklerini rahatlıkla elde edeceğine gerek işinden gerekse ailesinden yana çok şanslı olacağına inanılır.

Kahve falında kütük yakmak insanlar tarafından da daha çok sevgi ve saygı göreceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında et kütüğü görmek karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir