AnaSayfa / Genel / Kahve falında misafir beklemek

Kahve falında misafir beklemek

Kahve falında misafir beklemek çok uzun sürmeyecek sıkıntılı bir dönem atlatacağınıza, berekete ve zenginliğe ulaşacağına, atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, geçim kaygısı duymayacağına, çalışmadan da sabit bir gelire sahip olma şansın elde edeceğine, yeni bir hayata merhaba denileceğine ve kısa sürede çok mutlu olunacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine rivayet eder.

Kahve falında misafir beklemek gördüyseniz:

  • Öfkenizi yakınlarınıza yansıtmayın.

Kahve falında misafir beklemek işlerle ilgili olarak bu kişi ile bir ortaklık kurulacağına, sıkıntıların artacağına, zor günler geçirileceğine, geleceğine bakacağına tabir olunur.

Kahve falında bebek beklemek her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına yorulur.

Kahve falında ölü beklemek kuracağı hayırlı ve doğru bir ortaklık ile işlerinin ve kazancının artmasını sağlayacağına, kolaylıklara kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında minibüs beklemek eşi tarafından yüceltileceğine, el üstünde tutulacağına, Sıkıntıların, üzüntülerin ve kederlerin sona ermesine alamet eder.

Kahve falında camide beklemek kendisiyle övüneceğine, dostları ile samimiyetini daha fazla ilerleteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında otobüsü beklemek birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında kıyamet gününü beklemek kişiliğini ortaya koymaya çalışırken aşırı despot ve sert bir görüntüye neden olduğu için yanlış anlaşılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabada beklemek yüzüne kan geleceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine, kendisine istediklerini nasip edeceğine, rızkının artacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir