AnaSayfa / Genel / Kahve falında otobüsü beklemek

Kahve falında otobüsü beklemek

Kahve falında otobüsü beklemek tüm hayatının durma noktasına geleceğine, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine, mutluluğunun katlanacağına, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine delalettir.

Kahve falında otobüsü beklemek gördüyseniz:

  • Anlattıklarınızı aleyhinize kullanan kişiler olabilir.

Kahve falında otogarda otobüs beklemek özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, ardından dikkatli bir şekilde davranılacağına tabir olunur.

Kahve falında otobüs beklediğini görmek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, yaşanacak tatsız bir olaydan ötürü kalp kırıklığı yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda otobüs beklemek zarar edilen işlerden uzaklaşılacağına, üzgün olacağına işarettir.

Kahve falında otobüs beklemek çok iyi bir kazanç elde edeceğine, uzun zamandır ertelediği çeşitli planlarını yapılacaklar listesinin üst sıralarına taşıyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında belediye otobüsü beklemek zorluklardan, zahmetten ve sorunlardan kurtuluşa erileceğine, mutluluk verici olayların yaşanacağına, hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüsü beklemek iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüs sırası beklemek iyi sonuçlanacağı düşünülen durumların tersine neticeleneceğine, kendisini çok mutlu ve huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruk beklemek kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir