AnaSayfa / Genel / Kahve falında arabada beklemek

Kahve falında arabada beklemek

Kahve falında arabada beklemek hayat içerisinde bazı hayal kırıklıkları yaşanacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hem verimi yükselteceğine, sıkıntıların ve stresin sona ereceğine, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabada beklemek gördüyseniz:

  • Bazı kimselerin yanlış tutumları da parasal sıkıntınıza sebep olabilir.

Kahve falında araba beklemek işlerinin yoluna gireceğine ve yeni kısmetlerinin olacağına, yaptığı çalışmalar ile hayırlı işlere imza atacağına yorulur.

Kahve falında durakta araba beklemek yaptığı çalışmaların rağbet görmeyeceğine, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında arabada beklemek maddi ve manevi olarak rahat edeceğine, keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yolda araba beklemek iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına işaret eder.

Kahve falında araba içinde beklemek hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında asansör beklemek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında deprem olmasını beklemek eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine ve bu duruma bağlantılı olarak yurt dışına çıkılacağına, ekonomik durumunun her geçen gün çok daha iyiye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüm beklemek birçok fırsatın elden kaçırılacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir