AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebek beklemek

Kahve falında bebek beklemek

Kahve falında bebek beklemek kişinin gönül hoşluğunu yakalayacağına, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok büyük kazançlar elde ederek büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve çok hayıtlı bir kısmet ile evleneceğine, sorunların altından kalkmak için çeşitli kararlar vereceğine ve verdiği kararların başarılı olması sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek beklemek gördüyseniz:

  • Yaşam tarzınıza göre mesafesi fark edebilecek seyahatler söz konusu olabilir.

Kahve falında erkek bebek beklemek bir sebeple maddi bir kaynak bulunup çeşitli harcamalar yapılacağına, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı geçen ve çok büyük zararlara sebep olan bir dönemin kapanacağına ve hayırlı bir işe girileceğine, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek beklediğini görmek bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, duyacağı bazı sözler sayesinde kafasındaki taşların yerine oturacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ikiz bebek beklemek hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bebek beklediğini görmek güzel bir haber almaya, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına yorulur.

Kahve falında bebek beklemek her zaman ailesinin dualarını alarak yaşayacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine yorulur.

Kahve falında trafikte beklemek aile ve arkadaş çevresinde eksilmeler yaşanacağına, aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmurda beklemek girdiği bazı işleri en iyi yerlere getireceğine, aile içinde bazı tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında polis beklemek başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir