AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kilit almak

Kahve falında asma kilit almak

Kahve falında asma kilit almak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yakın bir arkadaşın yaptığı bir hatanın kısa zaman içinde telafi edileceğine, yardım için kurulan bir kuruma destek olunacağına, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, sevdiklerine ihanet etmeyeceğine, kimsenin arkasından gıybet etmeyeceğine ve hiç kimseye iftira atmayacağına, hayalini kurduğu işin başına geçeceğine, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine ve etrafındaki insanların yapacakları kötü şeylerden ötürü onlarla arasının açılacağına, aile bireyleri ile gireceği bir projede çok büyük zenginliğe kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında asma kilit almak gördüyseniz:

  • Duygusal anlamda hassas durumlar oluşabilir.

Kahve falında asma kilit görmek çok güzel ve yüksek kazançlı işlere imza atacağına, çözmeye çalıştığı problem ya da durum içinde sürekli başa döneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit takmak namının yürüyeceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit almak şöhret elde edeceğine, ilgili alanda çok büyük bir isim olunacağına ve akıl danışmak için birçok insanın fal sahibine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek itibarın ve makamın yükseleceğine, falı kapatan kişinin, kendisini daha rahat hissedeceğine, çok mutlu olacağına yorulur.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek bunun da arkasından başka zorlukları getireceğine, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında açık asma kilit görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine işaret eder.

Kahve falında asma kilit kırmak çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kapı kilidi görmek işlerinde hep üstün başarılar elde edeceğine bu sayede de ticaret hayatında aranan özelliklerde kimselerden olacağına, kar elde etmek için onları sırtından vuracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir