AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kilit kırmak

Kahve falında asma kilit kırmak

Kahve falında asma kilit kırmak çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, diploması ile gurur duyacağı gibi çevresinde de büyük itibar göreceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, çıkılan bir yoldan geri dönüleceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, helal ekmek yeneceğine, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına rivayet eder.

Kahve falında asma kilit kırmak gördüyseniz:

  • Uyarmak için kendinizi çok fazla yormanın faydası olamayabilir.

Kahve falında asma kilit kırmak sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok sinirleneceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma kilit görmek kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine işaret eder.

Kahve falında açık asma kilit görmek yaptıkları kötülükleri herkese göstereceğine, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit almak maddi olarak kötü bir karara varılacağına, zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek inatçı karakteri yüzünden sık sık ilişkide kavgaların yaşanacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında asma kilit takmak deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, problemlerin çok rahat bir şekilde deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kilit kırmak çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir