AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kilit görmek

Kahve falında asma kilit görmek

Kahve falında asma kilit görmek çok büyük sorunlardan ve sıkıntılardan herhangi bir darbe ve yara almadan kurtulacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, dönmeyen şansın artık döneceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, fal sahibinin güzel haberler alarak sevineceğine, işlerinin açılıp, kazancının da artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit gördüyseniz:

  • Size gökyüzünü vaat eden kişilerle karşılaşırsanız, asıl duygularınızı gizlemeniz fayda var.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek harama göz dikmeyeceğine, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına yorulur.

Kahve falında açık asma kilit görmek sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, yaşama isteğine yeniden kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında asma kilit kırmak maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, iş hayatında yeni ve büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına alamet eder.

Kahve falında asma kilit almak sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma kilit takmak dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına, sıkıntıların sevilen bir kişiden destek sayesinde çözüm bulacağına inanılır.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek güvendiği birinden beklemediği kötü davranışlar göreceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına delalet eder.

Kahve falında asma kilit görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, bir sebeple eldeki bir işte zarara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında kapıya kilit takmak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir