AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, maddi ve manevi olarak çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına ve rahatsız olacağı bir ortama gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, ağır bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eşle bazı tartışmalar yaşayıp ayrılığın eşiğine gelineceğine, işten güçten elini eteğini çekeceğine, işinin gücünün rast gideceğine, evinde tenceresinin hep kaynayacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında asma kilit ve anahtar gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki değişikliklere ayak uydurmanız gerekiyor.

Kahve falında asma kilit ve anahtar görmek uğradığı zararların en kısa sürede kapatılacağına, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında asma kilit almak çok büyük ve hayırlı bir karar alınacağına, çok güzel adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında açık asma kilit görmek maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, tartışmaların tatlıya bağlanacağına rivayet eder.

Kahve falında asma kilit takmak eşini de kendisi istediği gibi yönlendireceğine, maneviyatının çökeceğine yorulur.

Kahve falında asma kilit görmek girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına delalettir.

Kahve falında asma kilit kırmak geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, sıkıntıların birlik ve beraberlik sayesinde aşılacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine işarettir.

Kahve falında kapıda asma kilit görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, her zaman şükür içinde olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anahtarla kilidi açmak kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir