AnaSayfa / Genel / Kahve falında mavi minder görmek

Kahve falında mavi minder görmek

Kahve falında mavi minder görmek oldukça büyük başarılara, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, yakalandığı ağır bir hastalığı yeneceğine, onunla yeniden kavuşacağına, onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, onayı alınmadan tek bir adım dahi atılamayacak kadar büyük bir rütbe elde edeceğine, özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi minder gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, çocuklarla ilgili konuları veya yaratıcılık gerektiren işleri ilgilendiren alanlarda kalıcı adımlar atabilir, geleceğe dönük planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mavi minder görmek kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, kötü olayların meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yer minderi görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına yorulur.

Kahve falında minder yapmak bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, büyük bir karamsarlığa kapılacağına işaret eder.

Kahve falında yün minder görmek yeni gayrimenkuller veya mallar alınacağına, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minderde oturmak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında minderle uçmak çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına alamet eder.

Kahve falında minder satın almak kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında siyah minder görmek alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, ev halkından birinin sağlık sorunu yüzünden uykusuz zamanlar geçirileceğine, sıkıntıların bu sayede aşılacağına, dertlerin biteceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir