AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin tepesine çıkmak

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, zengin olacağı ve istediği gibi yaşayacağı bir döneme gireceğine, eline geçen imkânları çok daha iyi bir şekilde kullanarak başka insanlara örnek olacağına, herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, hayatın tadını çıkarmaya bakacağına, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine, ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına yorulur.

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız veya yakın çevrenizle ilişkilerinizi sorgulayabilir, verdiğiniz ölçüde karşılık görüp görmediğiniz sorusuna cevap arayabilirsiniz.

Kahve falında minarenin tepesine çıkmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresine çıkmak her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında caminin minaresine çıkmak hayatı boyunca hep sevileceğine, maddi açıdan büyük kazanç getirecek projelere imza atılacağına yorulur.

Kahve falında camii minaresine çıkmak ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Kahve falında gökdelenin tepesine çıkmak eğlenceli şekilde yaşayacağına, dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında apartman tepesine çıkmak başarısız olacağına, sahip olduklarının kıymetini bilmeyişi nedeni ile elindekileri ve avucundakileri kaybedeceğine, işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına alamet eder.

Kahve falında dağa tepeye çıkmak işinin gücünün hep rast gideceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dik bir tepeye çıkmak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, girilen işlerde bir türlü tutunulamayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir