AnaSayfa / Genel / Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, üzgün ve hasta olacağına, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, atılan adımların büyük başarı sağlayacağına, herkesin sahip olmak istediği hayata sahip olacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine işarettir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla iletişim kurmanız bazı olayları farklı şekilde görmenizi sağlayabilir veya yeni fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına ve çok büyük maddi zararlar edeceğine, Allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında minare cami görmek kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destekler ve kendisini moral olarak çok iyi bir durumda tutması sayesinde toparlanacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek kesesinin her daim dolu kalacağına, arkadaşlarla aranın bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yıkılan cami minaresi görmek işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, borçların gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minare yıkılması görmek çok rahat edilecek bir döneme girileceğine, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında minareye çıktığını görmek kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine ve hayvanlara da, kimsesiz, ihtiyaç sahibi insanlara da aynı merhametle yaklaşıp, yardım edeceğine, sevabı bol olan yaşamında dara düşmeden, sürekli dua alarak yaşayacağına, yaşanan bir tatsızlığın çözüme ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil minare görmek takdir edilen kişi olacağına, hayırlı gelişmelerin yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında minarenin yandığını görmek bir sebeple diğer insanlar ile arasının açılacağına, tutulan yolun isabetli olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir