AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil minare görmek

Kahve falında yeşil minare görmek

Kahve falında yeşil minare görmek sarsılacağına ve çıkmaza gireceğine, sağlıklı bir ömür süreceğine, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, kazanılan paranın sevilen kişilerle bölüşüleceğine ve çok sevilen bir kişi olunacağına, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, işle ilgili olarak açılan kapıların kendisine büyük hayırlar getireceğine, zamanında gereksiz yere almış olduğu yani kendisi için lüks denebilecek bir malı elden çıkaracağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, haksızlıklara uğranılacağına, kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına işarettir.

Kahve falında yeşil minare gördüyseniz:

  • Yaptığınız işler özel hayatınızı veya iş yaşamınızda imajınızı etkileyecekse daha dikkatli hareket etmenizde fayda var.

Kahve falında yeşil minare görmek İslami olarak günahlarının artacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil minareli cami görmek üzüntülü ve zor günler yaşanacağına, yıpranacağına, strese gireceğine yorulur.

Kahve falında minarede ezan okumak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minare yıkılması görmek her zorluğun içinde yaşama tutunacak durumlar bulunacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında minarenin yükseldiğini görmek hayallerinin söneceğine, atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında minarede olduğunu görmek kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, tamamen din ile ilgilenerek dünya işlerini arkasında bırakacağına ve Allah yolunda yürüyeceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, böylece aralarındaki buzların eriyeceğine ve tartışmaların tatlıya bağlanacağına işaret eder.

Kahve falında ışıklı minare görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında caminin minarelerini görmek platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına, haybeye para ve zaman harcayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir