AnaSayfa / Genel / Kahve falında minareden inmek

Kahve falında minareden inmek

Kahve falında minareden inmek gülmekten yana bolca nasipleneceğine, ertelenen bir tatile çıkılacağına, ancak daha sonra gireceği bir ortaklık ya da gerçekleştireceği çok büyük bir proje sayesinde eskisinden bile daha iyi bir duruma geleceğine, aksiliklerin birbiri ardına yaşanacağına, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında minareden inmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin kuralları veya koydukları sınırlar nedeniyle sıkıntı yaşıyor olabilirsiniz.

Kahve falında minareden inmek eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına delalet eder.

Kahve falında minaresiz cami görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine, maddi imkânlarının artacağına, yaşam koşullarının çok daha iyi hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında eski minare görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında denizin içinde minare görmek çok hayırlı işler için vermesi gereken kararı vermekte geç kalacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yeşil minare görmek düşmana karşı mahcup olmayacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına delalettir.

Kahve falında iki minareli cami görmek kısa süreli olarak başlayan sorunların daha da uzamasına sebep olacağına ve beraberinde çok kötü günler getireceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine işarettir.

Kahve falında yamuk minare görmek verilen sözlerin tutulacağına ve rahat edileceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz minare görmek içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, korkularının üzerine gideceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir