AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz minare görmek

Kahve falında beyaz minare görmek

Kahve falında beyaz minare görmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz minare gördüyseniz:

  • Üzerinde uzlaşılması gereken konular, yapılması gereken pazarlıklar veya anlaşmalar istendiği gibi gitmeyebilir.

Kahve falında beyaz minare görmek girdiği büyük işlerde çok iyi noktalara geleceğine, para ve mal kaybı nedeni ile zor günler yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ışıklı minare görmek özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, mutluluğun aileye geri döneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında minarenin eğildiğini görmek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine delalettir.

Kahve falında deniz minaresi görmek bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına delalet eder.

Kahve falında minare şerefesi görmek fal sahibinin dünya mallarından ve nimetlerinden ziyadesiyle faydalanacağına, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, yeni bir aşka yelken açılacağına ve ana baba dualarının alınması sayesinde güzel günler görüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında minare görmek mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine ve hayırlı bir evlilik yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında camii minaresine çıkmak hayat boyu isteklerine ulaşacağına, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında minarelerin yıkıldığını görmek rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir