AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabenin minaresini görmek

Kahve falında kabenin minaresini görmek

Kahve falında kabenin minaresini görmek bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine, hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, arkasından iyi anılan kişi olacağına, kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Kahve falında kabenin minaresini gördüyseniz:

  • Bazı kişileri etkilemek için gereğinden fazla harcamalar yapabilir veya hediyeler ya da ödünler verebilirsiniz.

Kahve falında kabenin minarelerini görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kabenin minaresini görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret eder.

Kahve falında minarede olduğunu görmek büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında minare yıkılmak girilen işlerden büyük zarar edileceğine, eğer müdahale edilmezse ya da kendisine engel olunmazsa çok daha kötü şeyler yaşayıp büyük acılar içinde kalacağına rivayet eder.

Kahve falında camii minaresine çıkmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine, komşular tarafından kötülenileceğine işarettir.

Kahve falında yıkık minare görmek geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına, ekmeğinin ve başarısının önündeki engellerin ve aksiliklerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında beyaz minare görmek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına işarettir.

Kahve falında minare alemi görmek bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, bir sebeple ailesi ile arasının açılıp, çok sayıda borca gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir