AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare taşımak

Kahve falında minare taşımak

Kahve falında minare taşımak kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, işlerin kapanacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, eline geçen fırsatların hepsinin çok büyük hayır getireceğine ve yakın zaman içinde başarılı adımlar atılacağına, sıkıntıdan sonra ferahlamaya ve kurtuluşa, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, güzel ve rahat bir yaşamı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında minare taşımak gördüyseniz:

  • Halledilmesi gereken işleri, söylenerek veya sinirlenerek halledemez, sorunları çözemezsiniz.

Kahve falında minare taşımak hayırsız olaylar yaşayacağına, zorluk ve zahmete düşeceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında minare görmek işlerinde atılıma geçeceğine, büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eğik minare görmek kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına işarettir.

Kahve falında yıkılmış minare görmek zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına, zorlukların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında caminin minarelerini görmek Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işarettir.

Kahve falında cami minaresine çıktığını görmek daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine işaret eder.

Kahve falında minare yapmak aksiliklerin ve sorunların üst üste geleceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına delalet eder.

Kahve falında yanan minare görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir