AnaSayfa / Genel / Kahve falında minare yapmak

Kahve falında minare yapmak

Kahve falında minare yapmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, geçim derdinin sona ereceğine, zahmetli durumların sona erdirileceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, kâbus gibi günlerin geleceğine, sevinçli ve güzel günler göreceğine, maddi açıdan büyük atılımlar yapacağına, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına işaret eder.

Kahve falında minare yapmak gördüyseniz:

  • Hiçbirşeyi şansa bırakmamakta fayda var.

Kahve falında minare yapmak sık sık onların kavgalarını yatıştırmak için orta yolu bulmak isteyeceğine fakat kimseye yaranamayacağına, sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çift minareli cami görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, tatsız durumların yaşanacağına ve bu yüzden başın derde gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında denizin içinde minare görmek büyük bir zenginliğe ve hayırlı ve güzel şeylere kavuşulacağına, yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kabenin minarelerini görmek sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına inanılır.

Kahve falında minareden inmek insanlar tarafından takdir toplayacağına, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında iki minare görmek bazı iş birlikleri yapacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına inanılır.

Kahve falında caminin minaresini görmek yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, bu sayede mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, konferans ve seminerlere katılacağına tabir olunur.

Kahve falında çok sayıda minare görmek mevlit okutacağına, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına ve bu yüzden çok iyi gidebilecek bir işi zarara sürükleyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir