AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma yaprağı yemek

Kahve falında asma yaprağı yemek

Kahve falında asma yaprağı yemek atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına, haksızlığa uğranacağına ve haneye ayrılık gireceğine, hayat boyu çok sevileceğine, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, mahkemeye taşınmış olan bir konu hakkında olumlu haber alınacağına, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, huzursuzlukların sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı yemek gördüyseniz:

  • Tereddütlü durumlar, planlar veya programlar çok yakında geride kalacak.

Kahve falında yeşil asma yaprağı yemek iftirayı atan kişinin ortaya çıkarılması ve iftiranın gerçek olmadığının ispatlanması konusunda elinden gelen herşeyi yaparak gerçekleri insanlara göstereceğine, maddi olarak zarar edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı yemek mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi durum kötü ise zengin olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarması yemek kasasının daha çok para dolacağına, hem de iş hayatına yansıyacağına işaret eder.

Kahve falında dolmalık asma yaprağı görmek kurulu düzeninin olacağına, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine yorulur.

Kahve falında yeşil asma yaprağı görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında asma yaprağı sarmak kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, çekilen hasretin biteceğine, kırgınların ve küskünlerin barışacağına delalet eder.

Kahve falında kurumuş asma yaprağı görmek çok büyük hayır duaları alacağına, maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına rivayet eder.

Kahve falında haşlanmış asma yaprağı görmek kimseye muhtaç olmadan yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine, bu gücü sıkıntıların ve sorunların çok hızlı ve sorunsuz bir şekilde çözülmesi için kullanacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir