AnaSayfa / Genel / Kahve falında asma çubuğu görmek

Kahve falında asma çubuğu görmek

Kahve falında asma çubuğu görmek karşılaşılan sorumsuzca hareketler ve bulunulan kötü durumdan ötürü zorluk çekileceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine ve bazı zamansız tartışmalar yaşanacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, ana baba için büyük bir ev alınacağına, kötü kişilerle aynı mekânda bulunmak zorunda kalacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında asma çubuğu gördüyseniz:

  • Sizinle aynı amaçlara sahip kişiler veya daha iyi bir ev ortamı için zaman harcamalısınız.

Kahve falında asma çubuğu görmek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine, borçların kısa sürede ödeneceğine ve mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında asma çubuğu dikmek onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, başarılarının eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında test çubuğu görmek iyi şeyler yaşayacağına, kendisini Allah’a yakınlaştıracak hayır işlerine daha çok vakit ve para ayırabilme şansına nail olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm çubuğu dikmek aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında demir çubuk görmek endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, şansının döneceğine ve kısmetlerinin de açılacağına tabir olunur.

Kahve falında çubuk toplamak her işinin ağız tadıyla ve kolaylıkla hallolacağına, çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çubuk makarna yemek sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına alamet eder.

Kahve falında çubuk kırmak uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir