AnaSayfa / Genel / Kahve falında çubuk kırmak

Kahve falında çubuk kırmak

Kahve falında çubuk kırmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, rızkın gittikçe azalacağına, çok zengin olacağına, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, endişeli durumların son bulacağına ve sahip olunan yetenekler sayesinde büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çubuk kırmak gördüyseniz:

  • Konsantrasyonunuzu bozmazsanız, işin altından başarıyla kalkabilirsiniz.

Kahve falında çubuk kırmak sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine işaret eder.

Kahve falında test çubuğu görmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine delalettir.

Kahve falında altın çubuk görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Kahve falında çubuk toplamak uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında uzun çubuk görmek bazı konularda kararsızlık yaşanacağına, çok güzel ve hayırlı işlere gireceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz çubuk görmek eğer bu şekilde hareket ederse çok büyük kazançlar elde edeceğine, gönül hoşluğu içinde olacağına inanılır.

Kahve falında kulak temizleme çubuğu görmek işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, başarısının düşeceğine işaret eder.

Kahve falında çubuk görmek adının yayılacağına, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir