AnaSayfa / Genel / Kahve falında midede yılan görmek

Kahve falında midede yılan görmek

Kahve falında midede yılan görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, elinin bollaşacağına, rahat edeceğine, rahat bir hayata sahip olmaya, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında midede yılan gördüyseniz:

  • Zekanızı kullanarak bir çok konuda kıskançlık çekebilecek derecede büyük başarılar kazanabilirsiniz.

Kahve falında midede yılan görmek maddi kayıpların olacağına, dertlerini, sıkıntılarını ve sorunlarını geride bırakacağına işaret eder.

Kahve falında midesinde yılan görmek mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mideden hasta olmak sorunlu olaylarla karşılaşacağına, yarınları için isabetli kararlar alacağına işarettir.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, çok büyük bir proje ortaya koyacağına ve böylece uzun bir zamandan beri hayallerini kurduğu işi hayata geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mide bulantısı çekmek geçecek güzel bir ömre, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine ve bu nedenle içine kapanarak sessiz ve mutsuz günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midede kurt görmek borçlarının ve geçim derdinin biteceğine, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir