AnaSayfa / Genel / Kahve falında midesinde yılan görmek

Kahve falında midesinde yılan görmek

Kahve falında midesinde yılan görmek bir sebeple kendi içine kapanacağına, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, aile bireylerinden birinin hastalığı ile sarsılacağına, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, kırılan kalbin onarılacağına ve kırgınlık yaşanmış bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midesinde yılan gördüyseniz:

  • Herşeyin fazlası söylentilere neden olabilir.

Kahve falında midede yılan görmek sorunlarının çözüleceğine, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, parasal olarak iyi bir noktaya geleceğine işaret eder.

Kahve falında midesinde yılan görmek zevki sefa içinde olacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında mide kurdu görmek ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında mide kanaması görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, kişinin hem sağlığının hem de neşesinin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, zorlukların, sıkıntıların ve dertlerin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına yorulur.

Kahve falında mide ağrısı görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, çaresizliklerine, sorunlarına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında mide bulantısı kusmak sermaye elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde Allah’ın izni ile kurtulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir