AnaSayfa / Genel / Kahve falında mideden hasta olmak

Kahve falında mideden hasta olmak

Kahve falında mideden hasta olmak hasretin biteceğine ve yapılan bir çalışmanın beklenenden daha fazla yarar sağlayacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, iş hayatında üst bir mevkiye terfi edileceğine, zor zamanların geride kalacağına, sıkıntıların, dertlerin ve zorlukların da biteceğine, konu komşudan, akrabadan, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kendisini bir türlü ispat ettiremeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında mideden hasta olmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya projeler planladığınızdan daha fazla zaman alabilir ya da yorucu olabilir.

Kahve falında mideden hasta olmak çalışılan işte alınacak başarılı sonuçlarla üst mevkilere gelineceğine ve bu sayede maddi anlamda sorun yaşanmayacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında mide ameliyatı olmak sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında mide bulantısı kusmak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine alamet eder.

Kahve falında mide kurdu görmek işteki ortaklardan ihanet görüleceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yemekten midesi bulanmak geçim derdine düşmeyeceğine, kendi işine kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek borçlarını ödeyip kurtulacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mideden ip çıkarmak anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, bundan sonra onlarla mutlu ve mesut yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mideden ameliyat olmak rahatsızlık yaratan bir durumun bir ortadan kaldırılacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir