AnaSayfa / Genel / Kahve falında midede kurt görmek

Kahve falında midede kurt görmek

Kahve falında midede kurt görmek edilen duaların kabul olacağına, çok güzel günler göreceğine, şansının da döneceğine, sağlıkla ya da işle ilgili problemlerin ortadan kalkacağına, büyük bir sorun oluşacağına, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, kişinin başına gelecek uğursuz bir olaya ya da kötü bir musibete tabir olunur.

Kahve falında midede kurt gördüyseniz:

  • Geleceği düşünerek hareket etmekte fayda var.

Kahve falında mide kurdu görmek rahat bir hayat süreceğine, özellikle geçmişte ödenmeyen veya kapandı sanılan bir borcun bugünlerde kişinin karşısına çok yüklü bir miktarda çıkarak can sıkıntısı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında midede kurt görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine delalet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek aklındaki hayalleri bu kişilerin vereceği destekle gerçeğe dönüştüreceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına alamet eder.

Kahve falında mide kanseri görmek girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, sevdiği ve değer derdiği bazı kişilerden çok büyük bir ihanet göreceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında mide kanaması görmek iş hayatında büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından arınacağına yorulur.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına inanılır.

Kahve falında midede yılan görmek borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına rivayet eder.

Kahve falında midesi ağrımak ticarette ilerleyeceğine ve kazançlı işlere girerek bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, karşı cinsten her zaman ilgi ve alaka göreceklerine, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir