AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide kurdu görmek

Kahve falında mide kurdu görmek

Kahve falında mide kurdu görmek hayatının da düzene gireceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine ve kazancının katbekat artacağına, karşına hayırlı kapıların açılacağına ve hayatının olumlu yönde değişeceğine, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mide kurdu gördüyseniz:

  • Heyecanlı maceralara, yeni birliktelikteliklere açıksınız.

Kahve falında mide kurdu görmek uzun zamandan beri içinde yaşadığı işsizlik korkusundan kurtulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine işaret eder.

Kahve falında midede kurt görmek ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına, daha iyi biri olmak için gayret sarf edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında midesinde yılan görmek hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine rivayet eder.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek gösterilen çabaların deyim yerindeyse meyvelerini vereceğine, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine delalet eder.

Kahve falında mideden vurulmak kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına, rızkın daim ve hayırlı olacağına yorulur.

Kahve falında mide kanaması görmek çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında midede böcek görmek evlilik yolunda engeller çıkacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine yorulur.

Kahve falında mideden ip çıkarmak ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hayırlı kişilerle tanışılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir