AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide kanaması görmek

Kahve falında mide kanaması görmek

Kahve falında mide kanaması görmek çok mutsuz olacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine, zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, fal sahibinin sevdiği kişiye kavuşacağına, kendi işinin sahibi olunacağına, kazancın günden güne artacağına, gayrimenkul işine girileceğine, mutluluk verici gelişmelerle karşılaşacağına işarettir.

Kahve falında mide kanaması gördüyseniz:

  • Belli hizmetleriniz maddi açıdan problemli yerlerin çözümünde rol oynayabilir.

Kahve falında mide kanaması görmek insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına, belli bir kazanç elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında mide kanaması geçirmek toparlanmasının da uzun süreceğine, aralarındaki problemlerin çözüleceğine alamet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, onların güvenini sarsacağına tabir olunur.

Kahve falında mide ağrısı çekmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mideden ip çıkarmak uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına tabir olunur.

Kahve falında midede kurt görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında midede taş görmek mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide ağrısı görmek zamanın değerinin bilineceğine ve  ona en uygun şekilde yaşanacağına, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir