AnaSayfa / Genel / Kahve falında mideden vurulmak

Kahve falında mideden vurulmak

Kahve falında mideden vurulmak sevdiği kişilerle arasının açılacağına, çok büyük ve anlamlı çalışmalara imza atacağına, bazı iş birlikleri yapacağına, aynı hatayı ikinci kez tekrarlamayacağına, onlardan iyilik ve yardım göreceğine, yaşanmış olan kırgınlıkların üzerine sünger çekileceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekileceğine, evdeki hesabın çarşıya uymayacağına ve bu nedenle de gerek maddi gerekse manevi anlamda zarara uğrayıp çok kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mideden vurulmak gördüyseniz:

  • Kendinizde veya özel yaşamınızda bazı değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında mideden vurulmak uzun vadede kazancı iki katına çıkaracak bazı hamleler yapılacağına,dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, uzun uğraşlar sonucu sahip olunan zenginliğin azar azar kaybedileceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olduğunu görmek sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında midede böcek görmek maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, şansının açılacağına ve artık daha rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Kahve falında mide ağrısı çekmek deyim yerindeyse geniş geniş yaşayacağına, çalışmalarının artacağına delalet eder.

Kahve falında mide bulantısı kusmak çok zor zamanlar geçireceğine, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olacağını görmek neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mideden ameliyat olmak kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına ve kurulacak olan bir ortaklıkla birlikte büyük bir zahmetten kurtuluşa erileceğine, başarıların artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında midede kurt görmek evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir