AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek küskünlüklerin ve kırgınlıkların biteceğine, eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahata ereceğine, çok başarılı işlere girileceğine, kötülüklerden uzak olacağına, hayırlı bir kısmetle evlenip güzel bir yuvaya sahip olunacağına ve işlerin yoluna gireceğine, parasal olarak da dara düşmeden, her zaman başkalarına borç verecek kadar ferah bir hayata sahip olacağına, öğrenim hayatında olanlar için en iyi okullarda okumaya, mezuniyet sonrasında iş bulmakta sorun çekilmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mide kanseri olduğunu gördüyseniz:

  • Başkaları hakkındaki düşüncelerinizi kendinize saklamanız gerekeiyor olabilir.

Kahve falında mide kanseri görmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, tatsızlıkların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mide kanseri olmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına inanılır.

Kahve falında mide kanaması geçirmek sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulur.

Kahve falında midesi bulanıp kusmak yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine, sağlık sorunları yaşayan bir akrabadan güzel haberler alınacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına yorulur.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek kendisi için yeni bir yol çizeceğine, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına rivayet eder.

Kahve falında mideden bıçaklanmak uzun zaman sonra çok sevineceği olaylar yaşayacağına, yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mideden hasta olmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir