AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide kanseri olmak

Kahve falında mide kanseri olmak

Kahve falında mide kanseri olmak umutlarının ve emeklerinin boşa gitmemiş olacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zor zamanlar geçiren bir dosta yardımcı olunacağına, elindekilerinin kıymetini de çok daha iyi bileceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına ve aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, ailesine ve çevresine örnek olacak bir birey olarak yaşayacağına, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, düşenin elinden tutup açlara yemek vereceğine rivayet eder.

Kahve falında mide kanseri olmak gördüyseniz:

  • Yapmak istediklerinizin bilincinde, kararlı bir şekilde hareket edeceksiniz.

Kahve falında mide kanseri olduğunu görmek kurulacak bir ortaklık sayesinde işlerin çok hayırlı ve güzel bir hal alacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında mide kanseri olmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında mide kanseri görmek bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına ve eldeki paranın deyim yerindeyse suyunu çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine ancak kendisini toparlayıp bu kişiyi hayatından tamamen çıkaracağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına inanılır.

Kahve falında mide bulantısı çekmek sağlıkla ilgili herhangi bir sorun yaşanmayacağına, kazandığı moral sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına inanılır.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak etrafındaki insanlardan alacağı yardım ile bu durumdan kurtulmaya çalışacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide bulantısı kusmak sorunlarını kısa süre içinde çözüme kavuşturacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, kendisini çok büyük bir ferahlığa taşıyacak bir proje gerçekleştireceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mideden bıçaklanmak hastalıkların uzak duracağına ve çok büyük kısmetler elde edileceğine, zor günlerin geride kalacağına ve maddi açıdan büyük imkânlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir