AnaSayfa / Genel / Kahve falında mideden bıçaklanmak

Kahve falında mideden bıçaklanmak

Kahve falında mideden bıçaklanmak ettiği zararları telafi edeceğine, herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine, zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, desteksiz kalacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlanacağına, şansının ve kısmetinin kapanacağına, elinin darlığa düşeceğine delalet eder.

Kahve falında mideden bıçaklanmak gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz kişiyle özel planlar yapabilirsiniz.

Kahve falında mideden bıçaklanmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, karşısına hayırlı, zengin, anlayışlı bir kısmet çıkacağına delalet eder.

Kahve falında midesi ağrımak çok büyük ve kazançlı işlere girileceğine, bu işlerden kazanılacak para ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine ve bu sayede tüm sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mide bulandığını görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, hayırlı bazı kişiler ile yeni projelere girmek için ortaklık kuracağına, uzun bir zamandan beri iş ile ilgili yapılmaya çalışılan iş anlaşmalarının Allah’ın izni ile yapılacağına alamet eder.

Kahve falında mideden ameliyat olmak sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine delalet eder.

Kahve falında midesi bulandığını görmek fal sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek hayır ve bereketin artmasına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak yolcu ve gurbette ise vatanına dönmeye, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir