AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide kanaması geçirmek

Kahve falında mide kanaması geçirmek

Kahve falında mide kanaması geçirmek ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, korkularının yok olacağına, sorunları hızlı bir şekilde ortadan kaldıracağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, daha büyük adımlar atılacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, yapacağı yeni çalışmalardan sonra kendi işini kuracağına, ilerlemiş yaşta olanlar için de kötü bir olayın yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mide kanaması geçirmek gördüyseniz:

  • Teklifler, jestler veya yardımlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mide kanaması geçirmek potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine, iş hayatında bir dedikoduya malzeme olacağına işarettir.

Kahve falında mide kanaması görmek daha büyük saygınlık kazanılacağına, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında midede böcek görmek sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında birinin midesinin bulandığını görmek kişinin kaygan bir zeminde olduğunun farkına varıp hareketlerine çeki düzen vereceğine, zor geçen bir projenin yakın bir zaman içinde toparlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mideden ip çıkarmak yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mide bulantısı görmek tüm kalbi ile Allah’a döneceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülü olayların hayra dönüşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, maddi sorunların yavaş yavaş sona ereceğine ve yakın zamanda kişinin rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Kahve falında midesi ağrımak tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir