AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide rahatsızlığı görmek

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek fal sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, sıkıntısını ve sorununu bölüşeceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine işaret eder.

Kahve falında mide rahatsızlığı gördüyseniz:

  • Hafife almaya bağlı ya da finansal sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında mide rahatsızlığı görmek kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında mide ameliyatı olmak şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine, neşenin ve mutluluğun geleceğine işaret eder.

Kahve falında mideden vurulmak eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, kendisini çok iyi bir yere getirecek bir işe gireceğine ve zengin olacağına işarettir.

Kahve falında mideden ip çıkarmak parasızlıktan ve işsizlikten kurtulacağına, yaşamın daha kolay hale geleceğine yorulur.

Kahve falında mide ağrısı çekmek makbul ve helal olandan vazgeçmeyeceğine, makam ve kariyer sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mideden ameliyat olmak yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında midenin bulandığını görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine delalettir.

Kahve falında mide ilacı içmek güzel günlerinin geride kalacağına, gerçekleştirmek istediği projeleri bu sayede gerçekleştireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir