AnaSayfa / Genel / Kahve falında mide ağrısı görmek

Kahve falında mide ağrısı görmek

Kahve falında mide ağrısı görmek sevdikleriyle beraberliklerinde kavgalar oluşacağına, kısmetinin açık olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, sevdiği kişilerden biri ile arasının yaşanan bir tatsızlıktan dolayı açılacağına, ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında mide ağrısı gördüyseniz:

  • Birine samimi ilgi gösterip duygusal olacaksınız.

Kahve falında mide ağrısı görmek işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında mide ağrısı çekmek yaşamına bakacağına, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet eder.

Kahve falında mide bulantısı ve kusmak günahlarından kurtulacağın ve hayattayken yaptığı iyi ameller, sevaplar sayesinde ahiret hayatının istediği gibi olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine tabir olunur.

Kahve falında mideden vurulmak yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında midesi bulandığını görmek bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında mide bulantısı görmek sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mide ameliyatı olduğunu görmek aile saadetini de hiçe sayarak hareket edeceğine, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına ve çok zor zamanlar geçireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında midede böcek görmek bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir