AnaSayfa / Genel / Kahve falında midede taş görmek

Kahve falında midede taş görmek

Kahve falında midede taş görmek dünya malı edinerek rahata kavuşacağına, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine, geçim derdinin son bulacağına, daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına işaret eder.

Kahve falında midede taş gördüyseniz:

  • Beklenmedik tesadüfler güzel sonuçlar getirebilir.

Kahve falında midede taş görmek sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, falı kapatan kişinin bu arkadaşının yardımına koşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının midesinin bulandığını görmek cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına tabir olunur.

Kahve falında mide kanseri görmek huzurunun yerinde olacağına, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine işarettir.

Kahve falında midede yılan görmek maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine alamet eder.

Kahve falında mideden ameliyat olmak yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine, yeteneklerini ve becerilerini kullanarak daha iyi imkânlara sahip olacağına ve uzun zamandan beri istediği bir mevkiye getirileceğine tabir olunur.

Kahve falında midesinin ağrıdığını görmek büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında mideden bıçaklanmak yatırımların hayır getirmeyeceğine ve bu uğurda harcanan sermayenin de boşa gitmiş olacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, iş dünyasında üne kavuşulacağına delalet eder.

Kahve falında midede böcek görmek zor günlerin uzaklaşacağına, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, işyerinin kapanma tehlikesi yaşanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir