AnaSayfa / Genel / Kahve falında mıcır taş görmek

Kahve falında mıcır taş görmek

Kahve falında mıcır taş görmek her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, hastalıkların kalmayacağına, evi yoksa ev alacağına, verilen bazı kararların pek işe yaramayacağına yarayanların ise çok kazanç getirmeyeceğine, kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına, hasta ve zor geçireceğine, sıkıntıların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mıcır taş gördüyseniz:

  • Canınız biraz sıkılabilir.

Kahve falında mıcır taş görmek refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına delalettir.

Kahve falında mıcır yol görmek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, girilen yolda zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında mıcırlı yol görmek yokluğun biteceğine, hayırlı bir terfi alınacağına delalettir.

Kahve falında kocaman taş görmek iş hayatında başarılı olmaya, kazancın neredeyse yarı yarıya düşeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taş doldurmak çok başarılı işlerin altına imza atacağına, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek hile ile mal elde etmeye, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına işaret eder.

Kahve falında kafasına taş gelmek zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir