AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaman taş görmek

Kahve falında kocaman taş görmek

Kahve falında kocaman taş görmek huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, rızkının bollaşacağına, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına, manevi olarak güç kazanacağı olaylar yaşayacağına, çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, eşi ve çocukları ile ağız tadı ve iyi geçim içinde olacağına yorulur.

Kahve falında kocaman taş gördüyseniz:

  • Ne istediğinizi, ne beklediğinizi tam olarak adlandıramıyabilirsiniz.

Kahve falında kocaman taş görmek iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına, ele geçen fırsatlar sayesinde çok mutlu olayların gerçekleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kocaman leylek görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, gidilecek yönün belirleneceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman dolunay görmek rahata erileceğine, elinin bollaşacağına, refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman kestane görmek itibar, makam ve söz sahibi olacağına, rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, kazancın çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kocaman güneş görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kocaman et görmek düşmanına galip geleceğine, saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine inanılır.

Kahve falında kocaman bir böcek görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında kocaman papağan görmek kalabalık bir aileye sahip olunacağına, helal ekmek yiyeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir