AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına, kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, bir süre yeni girişimlerde bulunamayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına, sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, projenin gerçekleştirileceğine ve maddi açıdan büyük bir kazanca ulaşılacağına, kötü halin son bulacağına, kardeşler arasında bir tartışma yaşanacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük gördüyseniz:

  • İlerlemek, sonlandırmak ya da geri planda kalmak istediğine karar verecek olan sizsiniz.

Kahve falında beyaz taşlı gümüş yüzük görmek evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine, bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına delalet etmektedir.

Kahve falında taşlı gümüş yüzük takmak onları kendi gözünden bile sakınacağına, sıkıntıların biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar yaparak çok büyük başarılar elde edeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına tabir olunur.

Kahve falında mavi taşlı gümüş yüzük görmek kendini bunu başaracağına, ruhsal olarak büyük bir motivasyona ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında gümüş taşlı yüzük görmek içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, hayatının güllük gülistanlık olacağına delalettir.

Kahve falında siyah taşlı gümüş yüzük takmak beklenmeyen yerden gelecek yardımlara, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tek taşlı gümüş yüzük görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına işarettir.

Kahve falında yeşil taşlı gümüş yüzük görmek kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına, zor zamanlar geçirileceğine, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir