AnaSayfa / Genel / Kahve falında mıcırlı yol görmek

Kahve falında mıcırlı yol görmek

Kahve falında mıcırlı yol görmek yaptığı işlerin hep dönüp dolaşıp aynı yere geleceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına, sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların yakında biteceğine, Allah tarafından müjdeli ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Kahve falında mıcırlı yol gördüyseniz:

  • Hangi konularda sözler verdiğinizi, uzlaştığınızı veya imzalar atacağınızı tüm detaylarıyla kavramadan veya belli sorular sormadan harekete geçmemenizde fayda var.

Kahve falında mıcırlı yol görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine ve bundan sonra karşısına çıkabilecek durumlar için daha dikkatli olacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mıcır yol görmek kazancın katlanacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine inanılır.

Kahve falında mıcır taş görmek manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, maddi açıdan çok iyi bir noktaya gelineceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına rivayet eder.

Kahve falında suya yol vermek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine alamet eder.

Kahve falında yol çalışması yapıldığını görmek rahatlığın, lüksün, konforun, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında zor yollardan geçmek büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında deniz ve yol görmek müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına inanılır.

Kahve falında kaybolmak evin yolunu bulamamak vatana millete ve ailesine hayırlı bir çocuğa sahip olunacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir