AnaSayfa / Genel / Kahve falında mıcır yol görmek

Kahve falında mıcır yol görmek

Kahve falında mıcır yol görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, çok karlı yatırımlar yapacağına, işlerinin çok açılacağına, hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük dertlerle uğraşmak zorunda kalınacağına, çok büyük üzüntüler ve stresler yaşayacağına, çok daha iyi işler yapmak için yakında bir haber alacağına, bu haber sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine yorulur.

Kahve falında mıcır yol gördüyseniz:

  • Hedeflerinize ulaşmanın alternatif yolları da var.

Kahve falında mıcır yol görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında mıcırlı yol görmek sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, hayalkırıklığı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında mıcır taş görmek hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yol ve arabalar görmek yakasını belalardan ve belalı işlerden sıyıracağına, atılan adımların hayırlı haberleri ve kişileri beraberinde getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kaybolup tekrar yolunu bulmak eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında mucurlu yol görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, zarar görülen bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yol görmek hayırlı ve güzel günler görüleceğine, tüm yaşamını inancı doğrultusunda şekillendireceğine yorulur.

Kahve falında karanlıkta yol yürümek ticaret hayatında da garanti olacak bir yere geleceğine, şansın döneceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir