AnaSayfa / Genel / Kahve falında taş doldurmak

Kahve falında taş doldurmak

Kahve falında taş doldurmak yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, her işinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyetli kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük destek vereceğine ve zarara girmesine engel olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, gözyaşı dökeceğine, sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, yakın bir zaman içinde yeni ve daha başarılı işlere gireceğine, herhangi zarara uğramayacağına işarettir.

Kahve falında taş doldurmak gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında çukura taş doldurmak ezilmeden ve zorlanmadan hayatını geçindirme şansı elde edeceğine, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında taş doldurmak uzun uğraşlar vererek ve çok büyük çaba göstererek ortaya koyacağı bir proje sayesinde çok iyi bir kazanca sahip olacağına, ağzının tadının kaçması ile beraber keyifsiz günlere gireceğine işarettir.

Kahve falında dolma doldurmak sıkıntılardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak büyük sorunlar yaşayacağına, kendisini çok zorlayacak ve toparlanmasına bir türlü izin vermeyecek bir durumla karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında petrol doldurmak kişinin kazancının da beklentilerinin çok üstünde olacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında poşete su doldurmak kendine olan güvenini kaybedeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına delalet eder.

Kahve falında şeker doldurmak üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, başının derde gireceğine yorulur.

Kahve falında tabanca doldurmak mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine işaret eder.

Kahve falında çakmağa gaz doldurmak nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, sevilen kişiyle araya soğukluk ve mesafe gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir