AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezardan çiçek koparmak

Kahve falında mezardan çiçek koparmak

Kahve falında mezardan çiçek koparmak sağlığının yerine geleceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, kişinin karamsar ve üzgün ruh halinden kurtulacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, sıkıntıların ve umutsuzluğun sona ereceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında mezardan çiçek koparmak gördüyseniz:

  • Astrolojik açılar oldukça gergin, soğuk duş etkisi yaratan durumlar, gergin ortamlar, gergin kişiler, zorlayıcı gelişmeler söz konusu olabilir.

Kahve falında mezar ve çiçek görmek böylece kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı büyük adımlar atacağına, umutlarının boşa çıkmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mezar üstüne çiçek dikmek güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çözümlere ve çarelere kavuşacağına inanılır.

Kahve falında çiçekli mezar görmek hayatın keyifli bir hale geleceğine, mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine işaret eder.

Kahve falında mezardan çiçek almak sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında mezardan çiçek toplamak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, keyfinin kaçmasına neden olacak olaylarla karşılaşmayacağına inanılır.

Kahve falında mezarlığa çiçek koymak kıskanılacak projelere imza atılacağına, itibar kaybedeceğine ve dışlanmasına neden olacağına rivayet eder.

Kahve falında mezar üstünde çiçek görmek evinden huzur ve bereketin eksik olmayacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında mezarlıkta çiçek dikmek zenginleşeceğine ama karakterinden asla ödün vermeyeceğine, israf etmeden, kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir