AnaSayfa / Genel / Kahve falında tatlı bir şey görmek

Kahve falında tatlı bir şey görmek

Kahve falında tatlı bir şey görmek rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, kendisine tehlike oluşturacak her durumun farkına varacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, onları korkutmaya yönelik davranışları ve kendinden emin halleriyle hayatını istediği şekilde yöneteceğine, geçmişten gelen ve kişiye mutluluk veren bir haber sayesinde bir yolculuğa çıkılacağına, hasretliğin biteceğine tabir olunur.

Kahve falında tatlı bir şey gördüyseniz:

  • Sevgilinizle görüşmek üzere program yapıp, kendinizi hazırlamamalısınız.

Kahve falında tatlı bir şey görmek sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, ailesinin rızkını sağlayamaz hale geleceğine yorulur.

Kahve falında tatlı bir şey yediğini görmek var olan borçların kısa bir zamanda ödeneceğine, bu sayede az da olsa feraha çıkılacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balığı görmek tövbelerinin karşılık bulacağına, birlikteliğe başlayacağına işaret eder.

Kahve falında evde tatlı görmek zamanının boşa gideceğine ve şansının da kapanacağına, elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tatlı şeftali yemek kazancını, rızkını, mallarını ve makamını garantileyeceğine, işinde bol kazanç elde edeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı kuru soğan yemek ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tatlı su balıkları görmek ticaret sektörüne atılacağına, keder yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil tatlı elma görmek bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, istediği gibi sonuçlanması sayesinde kişinin hedeflerine çok daha fazla yaklaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir