AnaSayfa / Genel / Kahve falında mezarlıktan arsa almak

Kahve falında mezarlıktan arsa almak

Kahve falında mezarlıktan arsa almak hane halkının verilen kararları destekleyeceğine ve elde edilen kazancın daha iyi ve daha hayırlı işler için kullanılacağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, yeni projelere atılacağına, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, bütçesinin genişleyeceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine inanılır.

Kahve falında mezarlıktan arsa almak gördüyseniz:

  • Aksilikler karşısında bağırıp, çağırıp, yakınlarınızı kırabilecek kadar gerilimlisiniz.

Kahve falında mezarlıktan arsa almak başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında arsa bakmak büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına, sevdiği kişilere kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında arsa sahibi olmak yarınlara olan inancını yitirmeyeceğine, aldığı borçların katbekat artacağına işarettir.

Kahve falında arsa sattığını görmek sıkıntılarla ve sorunlarla karşılaşacağına, geçim derdine düşeceğine, çalışmalarının çok kazançlı bir hal almasını sağlayacağına, çeşitli mallara sahip olacağına ve çok kısa süre içinde çok büyük başarılar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında arsa parsellemek doyasıya sefasını süreceğine, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Kahve falında arsa çevirmek sıkıntılarının ve sorunlarının kuracağı ortaklıktaki bir kişinin vereceği destek ile ortadan kaldırılacağına ve zarar edilen bir işte yapılacak bazı hamleler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hakkını yedirtmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında deniz kenarında arsa görmek işsiz ve aşsız kalmayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakın bir zamanda kendi işini kuracağına, bu sayede büyük bir özgüvene sahip olacağına ve insanları şaşırtacak ve dikkatlerini çekecek çok büyük ve farklı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında arsa aramak elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir