AnaSayfa / Genel / Kahve falında arsa parsellemek

Kahve falında arsa parsellemek

Kahve falında arsa parsellemek güzellik ve hayır geleceğine, iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, yanlış seçimler yapacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, insanlar arasındaki iyi imajının sarsılacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine,  sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına alamet eder.

Kahve falında arsa parsellemek gördüyseniz:

  • Aile içi tartışmaların dışında kalmanızda fayda var.

Kahve falında arsa parsellemek ibadetlerini de aksatmayacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının arsasını görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında ev arsa görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine delalet eder.

Kahve falında arsaya ev yapmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hayli sağlam başarılara imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa pazarlığı yapmak ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, çok büyük kazançlar ve hayırlı rızklar elde edeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arsa ölçmek asla gururundan ödün vermeyeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine alamet eder.

Kahve falında arsa almak kazancın katbekat artacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine inanılır.

Kahve falında küçük arsa görmek fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir